Publicat pe Lasă un comentariu

Despre SMART IPTV pe SAMSUNG si LG

meniu smart iptv

Smart IPTV este printre cele mai simple si mai folosite playere pentru IPTV. Din pacate developerii de la samsung au scos aplicatia din magazinul lor ceea ce face ca aplicatia sa poata fi intalata pe samsung doar prin USB sau direct DNS.

Televizoarele SAMSUNG si LG mai vechi de 2016 pot avea anumite erori cum ar fi: TV OUT OF MEMORY ! Aceasta eroare apare deoarece playlistul incarcat de providerul dumneavoastra este prea mare.

Va voi prezenta cateva setari de baza ale aplicatiei:

Acesta este meniul afisat dupa instalare.

  1. Dupa ce providerul a incarcat playlistul este necesat sa reincarci aplicatia iar asta o poti face apasand butonul 0 (zero) pe telecomanda si tot asa poti reincarca aplicatia in cazul in care aveti mesajul: Check playlist url No1 !
  2. Butonul ROSU va afisa setarile aplicatiei. Este de preferat sa ramaneti la setarile prestabilite altfel puteti intampina erori. Recomand ca RELOAD PLAYLIST ON START sa fie setat pe AUTO si nu 24h asa puteti reincarca lista de canale automat la fiecare deschidere a aplicatiei.
  3. Butonul ALBASTRU va afisa continutul grupurilor (folderelor) din playlist. Majoritatea providerilor ofera filme , seriale si canale din mai multe tari . Apasand butonul ALBASTRU veti naviga mai usor in continutul playlistului.
  4. Butonul GALBEN are rolul de a sorta continul playlistului. De obicei providerii folosesc un continut personalizat si este recomandat sa ramana asa. In cazul in care lista dumneavoastra este amestecata si nu mai este la fel ca la inceput, apasati pe butonul GALBEN pana ce lista va reveni la normal.
  5. Butonul VERDE afiseaza ghidul de programe.

6. In meniul setari apasand butonul GALBEN va ajuta sa va protejati adresa MAC cu un pin.

!!! ATENTIE !!!

Din cauza memoriei RAM sau a procesorului, pe unele televizoare aplicatia poate sa ramana blocata.

PENTRU A REZOLVA ACEASTA PROBLEMA ESTE SUFICIENT SA SCOATETI TELEVIZORUL DIN PRIZA TIMP DE 30 SECUNDE.

Abonamentele IPTV oferite de NANO:

amazon firestick aplicatia iptv CANALE canale romanesti iptv cel mai bun iptv romania Cel mai bun program iptv diaspora iptv romania digital iptv romania duplex iptv egoiptv flixiptv IPTV iptv diaspora iptvextreme iptv playlist romania m3u iptv romania iptv romania 4k IPTV Romania Android iptv romania in america iptv romania in anglia iptv romania in austria iptv romania in cipru iptv romania in danemarca iptv romania in europa iptv romania in franta iptv romania in grecia iptv romania in luxemburg iptv romania in norvegia iptv romania in olanda iptv romania telekom iptv romania televiziune online iptv smarters IPTV Telekom nanomid netiptv Orange iptv posturi tv romanesti PROGRAME programe iptv programe romanesti programe romanesti iptv programe romanesti prin internet smart iptv ss iptv canale romanesti Televiziune prin internet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *