Aplicatii compatibile cu NANO IPTV Romania

Dupa ani de experienta NANO IPTV va sugereaza urmatoarele aplicatii pentru a vizualiza in calitate cat mai buna posturi romanesti, filme si seriale.

 

SMART IPTV

1. SMART IPTV – aplicaţia SMART IPTV vizează utilizatorii de dispozitive LG Smart TV sau LG web OS, Samsung Tizen TV, Android TV, Amazon Fire TV. Din păcate, design-ul site-ului nu este atrăgător şi nu oferă foarte multe informaţii despre aplicaţie, însă, comparativ cu aplicaţiile precedente, SMART IPTV este disponibilă şi utilizatorilor Google TV.

Smart IPTV este una din cele mai folosite aplicatii de catre clientii nostrii. Aceasta ca si majoritatea aplicatiilor de IPTV are o perioada de proba de 7 zile gratuit, apoi o sa va apara pe ecran un mesaj in engleza ca trebuie sa intrati pe link-ul https://siptv.eu/activation/ si sa platiti licenta pentru a folosii aplicatia in continuare. Costul licentei este de 5.49Euro si se plateste doar o singura data.

 

stop netiptv

 

NETIPTV

2. NETIPTV APLICATIE EXCLUSA DE CATRE SEVICUL NOSTRU DATORITA UNEI PROBLEME GRAVE DE SECURITATE

PE CARE DEVELOPERII NU VOR SA O REPARE.

RECOMANDAT

 

EGOIPTV

3. EGOIPTV – este o aplicație de streaming de conținut IPTV. Permite clienților să acceseze o gamă largă de canale de televiziune prin intermediul unui anumit nume de aparate. Programul EGOIPTV oferă o calitate excepțională a imaginii și cuprinde imagini HD sau de înaltă definiție, 4K și 3D.

Funcțiile EGOIPTV sunt,

Disponibil pe televizoarele SAMSUNG si LG
Liste de streaming in formate cum ar fi pls, m3u, asx și xspf pot fi utilizate
Optiune API Xtream
Opțiunea pentru controlul parental
Opțiunea pentru a verifica categoriile
Mai multe liste de steraming posibile
Acest serviciu retine istoria navigației dumneavoastră
Posibilitate de schimbare de limba
Premiu contra cost: EPG
Ideal pentru listele de streaing cu mari cantitati de video
Aplicații pentru a transmite în flux canale fără tamponare
Utilizatorii sunt nevoiti de a furniza conținutul propriu
Canale de zapping rapid, operare ușor de utilizat.
Optiune FAVORITE canale, filme, seriele pentru un acces rapid.

  1. O licenta ce se plateste pentru 12 luni si costa 4Euro.
  2. O licenta ce se plateste doar o singura data si apoi puteti folosii toata viata aplicatia, care costa 10Euro.
  3. RECOMANDAT

 

Smart One

4. Smart One IPTV – Aceasta aplicatie nu este foarte veche precum aplicatia Smart IPTV, dar ofera o calitate foarte buna si are 2 tipuri de licenta, una anuala ce costa 2.50 Euro sau licenta pe viata (lifetime) care costa 12.99 Euro.

Disponibila pe SAMSUNG si LG.

 

IPTVEXTREME

5. IPTV Extreme Pro – Este o aplicatie de streaming care e foarte ieftina licenta costa undeva la 1 euro, comparativ cu alte aplicatii care costul pleaca undeva de la 5.49 Euro pana pe la 17 Euro.

Disponibila pe dispozitivele ANDROID.

 

SETIPTV

6. SETIPTV – cu o interfaţă şi un software uşor de customizat, SETSYSTEME se prezintă ca fiind una dintre aplicaţiile indispensabile de IPTV. Facil de utilizat, din păcate, SETSYSTEME poate fi utilizată doar pentru TCL, televizoarele Samsung Smart şi tabletele Android.

Aplicatia Set IPTV face parte tot din categoria aplicatiilor IPTV care primiti o proba gratuit de cateva zile, iar apoi trebuie sa intrati pe site la ei si sa platiti licenta doar o singura data, care costa 15.72Euro. De obicei dupa perioada de proba de 7 zile o sa va apara pe ecran link-ul de plata al licentei sau puteti intra aici si sa platiti licenta: https://setsysteme.com/act.app

 

FLIXIPTV

7. FLIX IPTV APLICATIE EXCLUSA DE CATRE SEVICUL NOSTRU DATORITA UNEI PROBLEME GRAVE DE SECURITATE

PE CARE DEVELOPERII NU VOR SA O REPARE.

 

ROYAL IPTV

8. ROYAL IPTV – ROYAL IPTV este o aplicaţie de streaming ce poate fi utilizată de toate dispozitivele LG, cu sistem de operare minim webOS 4.0, Android TV şi Android Box şi Samsung TV, cu sistem de operare Tizen. Cu un design simplu şi ajustabil, ROYAL IPTV se bucură de multiple recenzii pozitive din partea utilizatorilor.

Royal IPTV este o aplicatie ce ruleaza cu licenta,va da sansa sa probati aplicatia pentru cateva zile,iar apoi trebuie sa intrati pe site-ul lor pe link-ul de pe ecran cand expire acele zile de proba si sa platiti licenta. Costul licentei este de 5.49Euro si se plateste doar o singura data AICI.

In functie de dispozitivul clientului putem instala si pe alte aplicatii !

APLICATII EXCLUSE:

 

NANOMID PLAYER

Din cauza a foarte multor buguri reclamate de catre clienti, NANO IPTV nu ofera servicii pe NANOMID PLAYER.

 

MEGA TV

NANO IPTV Scoate din utilizare aplicatia MEGA TV datorita bugurilor semnalate de catre clienti.

Sign in

rotate_right

Send Message

image

My favorites

image